Χρησιμοποιήστε την σε ζυμαρικά ή σαλάτες.
ΥΛΙΚΑ
- 2 φλ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κ. κ. κουκουνάρι
- 5-6 κ. σ. Λάδι
- 120 γρ. τριμμένη παρμεζάνα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψιλοκόβουμε τον βασιλικό και το σκόρδο και τα βάζουμε μαζί με τα κουκουνάρια στο μπλέντερ να γίνουν ένας ομοιόμορφος πολτός.
- Προσθέτουμε λίγο λίγο το λάδι και την παρμεζάνα μέχρι να τελειώσουν.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
- Μπορείτε να διατηρήσετε την σάλτσα κλειστή στο ψυγείο για πολλές μέρες.