
Η ιδέα αυτού του πιάτου είναι από περιοδικό μαγειρικής. Είναι μια νόστιμη σαλάτα που μπορεί να συνοδεύσει οποιοδήποτε κρεατικό ή ακόμη να φαγωθεί και σκέτη.
Συνέχεια
Η ιδέα αυτού του πιάτου είναι από περιοδικό μαγειρικής. Είναι μια νόστιμη σαλάτα που μπορεί να συνοδεύσει οποιοδήποτε κρεατικό ή ακόμη να φαγωθεί και σκέτη.
Συνέχεια
Χθες είπα να ασχοληθώ λίγο με το λικέρ.
Συνέχεια
Την συνταγή αυτή την είδα στην τηλεόραση σε εκπομπή μαγειρικής.
Εκανα την μισή δόση και μου βγήκαν γύρω στα 35 κομμάτια.
Συνέχεια
Είναι η πρώτη φορά που το επιχειρώ, και βάδισα σχεδόν στα τυφλά αφού δεν βρήκα πουθενά συνταγή για να την ακολουθήσω!
Βρήκα μόνο σε ξένες σελίδες, και διαβάζοντας και συνταγές για λικέρ φράουλα και μούρο, που είναι πολύ μαλακά φρούτα, έβγαλα ένα συμπέρασμα … ή μάλλον βάδισα στα τυφλά, όπως είπα, κι έφτιαξα λικέρ με δυο τρόπους!
Συνέχεια
Το μπριάμ είναι ένα φαγητό που μπορεί κανείς να βάλει διάφορα λαχανικά.
Εγώ έχω καταλήξει στην εξής συνταγή:
Συνέχεια
Εύκολα ντόνατς από τον chef του Muppet Show
Συνέχεια
Την συνταγή αυτή την κάνω χρόνια και πάντα μου πετυχαίνουν.
Συνέχεια
Την συνταγή αυτή την είδε η μητέρα μου στην εκπομπή “μπουκιά και συχώριο”. Ο αδερφός μου είπε ότι είναι πολύ χαρακτηριστικός τρόπος μαγειρέματος στο Άγιο Όρος. Εγώ λέω ότι κόντεψα να πάρω την κατσαρόλα και να φύγω. 🙂
Συνέχεια
Τις προάλλες μαζέψαμε τα κυδώνια και κάναμε γλυκό του κουταλιού. Χθες σειρά είχε ο πελτές τον οποίο λατρεύω. Η συνταγή που ακολουθήσαμε και είχε απόλυτη επιτυχία, είναι από ένα παλιό βιβλίο μαγειρικής της Χρύσας Παραδείση.
Συνέχεια
Την συνταγή, μαγείρεψε και φωτογράφησε η kamelia
Συνέχεια