Κοτόπουλο με Μπάμιες

Οι μπάμιες ως γνωστόν έχουν μόνο φανατικούς εχθρούς και φανατικούς φίλους. Γνώμη μου είναι ότι στον τομέα της κουζίνας πρέπει να τα δοκιμάσει κανείς όλα έστω και από μία φορά.

Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Κατσαρόλας, Πουλερικά | Ετικέτες: , | Σχολιάστε

Ρεβιθοκεφτέδες

Ρεβιθοκεφτέδες

Ένας ακόμα λόγος να μαγειρέψετε ρεβίθια την προηγούμενη μέρα…

Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Ορεκτικά, Τηγανητά, Όσπρια | Ετικέτες: , | 3 σχόλια

Μακαρονάδα με τόνο

Μια γρήγορη μακαρονάδα για όσους λατρεύουν το σκόρδο.
Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Κατσαρόλας, Ζυμαρικά | Ετικέτες: , , | 1 σχόλιο

Ρυζόγαλο

Εύκολο νόστιμο και θρεπτικό, τρώγεται όλες τις ώρες. Σε πολλούς αρέσει, αλλά όσοι δεν πίνουν γάλα συνήθως δεν τρωνε ούτε ρυζόγαλο. Τρώγεται ζεστό ή κρύο
Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Κατσαρόλας, Ρύζι, Γλυκά | Ετικέτες: | 3 σχόλια

Γιουβέτσι

Ο­φεί­λει το ό­νομά του στην τουρ­κική λέξη για το ρηχό και πλατύ πή­λινο για ψή­σιμο στο φούρνο σκεύος, ό­που μα­γει­ρεύ­ουμε κυ­ρίως κρέας με ζυ­μα­ρικά. Το ί­διο νό­στιμο με μο­σχα­ράκι ή αρ­νάκι με κρι­θα­ράκι ή μι­κρό “κυρτό” κο­φτό μα­κα­ρο­νάκι που συ­νή­θως πολ­λοί κα­τα­σκευ­α­στές τα ο­νο­μά­ζουν “κο­ράλι”.

Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Κρέατα, Κατσαρόλας | Ετικέτες: , , | Σχολιάστε

Μπριζόλες με Τεκίλα

Όχι… δεν είναι μεξικάνικη συνταγή. Στο Μεξικό άλλωστε έχουν άλλες χρήσεις για την τεκίλα…
Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Κρέατα, Ψητά στη Σχάρα | Ετικέτες: , , , | Σχολιάστε

Κουραμπιέδες

Όσο περίεργο και να σας φαίνεται οι νοστιμότεροι κουραμπιέδες που δοκίμασα ήταν φτιαγμένοι με χοιρινό λίπος. Αν έχετε πρόσβαση δοκιμάστε, αλλιώς το Αγελαδινό Βούτυρο είναι must (μην ακούσω για μαργαρίνες)
Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Στο Φούρνο, Γλυκά | Ετικέτες: , | 2 σχόλια

Γαλοπούλα Γεμιστή

Για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Πουλερικά, Στο Φούρνο | Ετικέτες: , | Σχολιάστε

Μελομακάρονα

Χριστουγεννιάτικο παραδοσιακό γλύκισμα
Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Στο Φούρνο, Γλυκά | Ετικέτες: , | 4 σχόλια

Ψωμί με Πατάτες

Ενα ψωμί με ιδιαίτερη γεύση…
Συνέχεια

Δημοσιεύθηκε στη Στο Φούρνο, Ψωμιά | Ετικέτες: , | Σχολιάστε