Χοιρινές μπριζόλες με κρασί και μπαχαρικά…
Υλικά
- 6 Χοιρινές Μπριζόλες
- 3 Σκελίδες Σκόρδο
- 3 φύλλα Φασκόμηλιάς (salvia)
- Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι
- 5 κ. σ. Λάδι
- 2/3 φλ. λευκό Κρασί
- 2 Λεμόνια
- 3 κλωνιά Μαϊντανό
Εκτέλεση
- Βάζουμε τις μπριζόλες σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα με το σκόρδο ψιλοκομμένο, το φασκόμηλο, ρίγανη, αλατοπίπερο και 1,5 φλ. νερό.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πιουν το νερό.
- Προσθέτουμε το λάδι και τις ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές.
- Ρίχνουμε το κρασί και αφού εξατμισθεί τον χυμό των λεμονιών.
- Τις πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τις σερβίρουμε αμέσως.
mpritzolitses sto thgani,sbneis meroumi kai portokali.telos ligh krema galaktos ,piperaki kai kalh oreksh!!!