Ενας γρήγορος αντικαταστάτης της ομελέτας
Υλικά
- 1 Κιλό ώριμες Ντομάτες ή Ντοματάκια Κονσέρβας
- 6 Αυγά
- 200 γρ. Τυρί Φέτα
- 1 κ. σ. Ζάχαρη
- 1 κ. σ. Ελαιόλαδο
- Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε και τις βάζουμε σε τηγάνι με το λάδι, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο.
- Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξουν και προσθέτουμε το τυρί κομμένο σε κύβους.
- Μόλις αρχίσει να λειώνει, προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα και ανακατεύουμε.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά όταν τα αυγά δέσουν στο βαθμό της αρεσκείας μας.
Παραλλαγές
- Μπορείτε να παραλείψετε το λάδι αν θέλετε το φαγητό ελαφρύ και το τηγάνι σας είναι αντικολλητικό.
- Μπορείτε να προσθέσετε μπέικον κομμένο σε κύβους
Είναι πολύ πιο νόστιμο αν προσθέσετε πράσινη πιπεριά. Την κόβετε σε ροδέλες και την σωτάρετε ελαφρά πριν βάλετε τις ντομάτες.