Πάστα Φλόρα

Απλή και γρήγορη συνταγή για ένα σπιτικό γλυκό…

Πάστα φλόρα

Πάστα φλόρα



Υλικά

  • 130 γρ. Βούτυρο
  • 240 γρ. Ζάχαρη
  • 3 Αυγά
  • 1 κ.κ. Σόδα
  • 500 γρ. Αλεύρι
  • Βούτυρο και Τριμμένη Φρυγανιά για τα Ταψάκια
  • 6 κ. σ. Μαρμελάδα Βατόμουρο

Εκτέλεση

  1. Χτυπήστε το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει.
  2. Προσθέστε τη ζάχαρη, τα αυγά, τη σόδα και το αλεύρι και ζυμώστε καλά.
  3. Βουτυρώστε και πασπαλίστε με φρυγανιά 2 ταψάκια διαμέτρου 26 εκατοστών.
  4. Απλώστε μια λεπτή στρώση ζύμη και κατόπιν μια στρώση μαρμελάδα.
  5. Πλάστε βέργες πάχους 1 εκατοστού με την ζύμη που περισεύει και στρώστε τις σταυρωτά πάνω από την μαρμελάδα.
  6. Ψήνετε στον φούρνο στους 180 βαθμούς C για 45 περίπου λεπτά.

Σχετικά με sifis

Screen cooking.
Δημοσιεύθηκε στην Στο Φούρνο, Γλυκά και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Πάστα Φλόρα

  1. Πίνγκμπακ: Πάστα Φλόρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *