Όχι… δεν είναι μεξικάνικη συνταγή. Στο Μεξικό άλλωστε έχουν άλλες χρήσεις για την τεκίλα…
Υλικά
- 4 μπριζόλες Χοιρινές
- 1/2 φλυτζάνι Τεκίλα
- 1 κ. σ. Πιπέρι
- 1 κ. κ. ξυσμένη φλούδα Λεμονιού
- 2 σκελίδες Σκόρδο λυωμένο
- 1/2 κ. κ. Αλάτι
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε την τεκίλα, το πιπέρι, τις φλούδες λεμονιού και το σκόρδο.
- Βάλτε τις μπριζόλες στο μίγμα και σκεπάστε το σκεύος αφήνοντας το στο ψυγείο για μια νύχτα.
- Ετοιμάστε την φωτιά και βάλτε τις μπριζόλες στη σχάρα.
- Ψήστε για 12 λεπτά από κάθε πλευρά γυρίζοντας μόνο όταν είναι έτοιμες και αλοίφοντας τες με το μίγμα που περίσεψε.
- Αλατίστε και σερβίρετε.