Χρησιμοποιήστε τη σάλτσα αυτή σε κέϊκ και σε άλλες συνταγές με επιδόρπια
Υλικά
- 4 Φλυτζάνια φράουλες
- 2 κ. σ. Τία Μαρία
- 1/2 Φλυτζάνι Ζάχαρη
- 1 κ. σ. Κόρνφλάουρ
- 2 κ. σ. νερό κρύο
Εκτέλεση
- Πλύντε τις φράουλες και αφαιρέστε τα κοτσάνια
- Βάλτε τις φράουλες, το Τία Μαρία και τη ζάχαρη σ’ ένα τηγάνι.
- Σκεπάστε το και μαγειρέψτε για 8 – 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
- Ανακατέψτε το κόρνφλάουρ με το νερό. Ρίξτε το στο μίγμα.
- Συνεχίστε το μαγείρεμα για 2 λεπτά.
- Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.
kalo