Ένας ακόμα λόγος να μαγειρέψετε ρεβίθια την προηγούμενη μέρα…
Υλικά
- 250 γραμ. ρεβίθια
- 2 πατάτες μέτριες
- 2 αυγά
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 2 κουτ. σούπας άνιθο ψιλοκομμένο
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού φέτα τριμμένη
- 2 κουτ. σούπας γάλα εβαπορέ
- 2 σκελίδες σκόρδο λυωμένο
- 1/2 κουτ. καφέ κύμινο
- Αλάτι, Πιπέρι
- Αλεύρι και Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από την προηγούμενη μέρα και τα Βράζουμε μέχρι να αρχίσουν να ξεφλουδίζουν, τα στραγγίζουμε και τα κάνουμε πουρέ με το πιρούνι.
- Βράζουμε τις πατάτες τις ξεφλουδίζουμε και τις ανακατεύουμε με τα ρεβίθια.
- Ανακατεύουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
- Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
- Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Το πιρούνι είναι με ι και όχι με η!!!!!!
Αιφχαριστό! Το διώρθοσα 😉
nostimotatoi oi revithokeftedes.
Giorgos Elvetia