|
CHOCO BROWNIE
|
Την συνταγή μας έστειλε η ΕΙΡΗΝΗ ΚΥΡΑΜΑΡΙΟΥ irekyra@yahoo.com
ΥΛΙΚΑ για 6-8 μερίδες
1/2 κιλό Σοκολάτα χύμα
2 κ. σ. Βούτυρο
1 φλ. τσαγιού Ζάχαρη
3 Αυγά μικρά
1,5 κ. κ. Βανίλια
1 φλ. τσαγιού Αλεύρι
3/4 κ. κ. Baking Powder
1/4 κ. κ. Αλάτι
1/2 φλ. τσαγιού Γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 C.
Χτυπάμε καλά τα αυγά με την βανίλια.
Προσθέτουμε το αλεύρι το baking powder, το αλάτι και το γάλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη.
Λυώνουμε τελείως την σοκολάτα με το βούτυρο και προσθέτουμε την ζάχαρη να διαλυθεί όσο γίνεται.
Στη ζύμη προσθέτουμε το μίγμα σοκολάτας και ανακατέβουμε με μίξερ καλά.
Ρίχνουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο γυάλινο πυρίμαχο σκεύος με διαστάσεις 23X33 εκ. περίπου.
Αφήνουμε να ψηθεί για 25 λεπτά.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Σερβίρεται ζεστό με σιρόπι σοκολάτας και παγωτό κατά προτίμηση και αυτό σοκολάτα.
|
|
|